Smart TV-Appar

TV-apparater har blivit” smarta ” främst tack vare applikationer. I appbutikerna kan du hitta många olika applikationer, allt från spel till Verktyg, snabbmeddelanden och VOD (video on demand) lösningar. Om du på något sätt inte hittar appen i butiken kan du använda den inbyggda webbläsaren och öppna webbplatsen. Den största applikationsdatabasen i Polen är Samsung, LG, Sony och andra TV-apparater som kör Android TV. Din gamla TV kan bli “smart tv” med rätt bilagor anslutna till HDMI-porten.
Smarta Hem Command Center

Med den stora skärmen kan du visa mer information. Du kan visa Smart Home-instrumentpanelen med en dedikerad smart home-app eller med en webbläsare. Panelen kan innehålla information om den nuvarande produktionen och förbrukningen av el, mängden data som laddas ner på Internet-användbart om du är ansluten till nätverket via en mobiltelefon, samt en bild från en videoövervakningskamera, aktuell information om vädret på din väderstation, larmstatusen för Streamtajm från http://dreamfilms.se/streamtajm/ och så vidare. Din smarta TV kan pausa videouppspelning om någon ringer på dörrklockan. Många saker kan beställas i ett smart hem, förutsatt att de enskilda hemenheterna arbetar tillsammans.
Vad är det bästa sättet att ansluta din TV till internet?

Den viktiga frågan här är vad som kommer att passera. Titta på filmer och TV-program i 4K och Full HD och strömmande spel kräver en stabil och snabb anslutning på ditt hem LAN, för att inte tala om den uppenbara kvaliteten på Internet-anslutningen. Det bästa sättet att göra detta är att använda en Ethernet-kabelanslutning. För resten av programmen är en sömlös Wi-Fi-anslutning i WiFi 5 eller WiFi 6-standarden tillräcklig.

Navigation